Kyllä tässä netissä surffailusta on joskus hyötyäkin, huomasin tällä viikolla, että Peten koiratarvikkeessa on kevythäkki ale! Ja eikun pojille uutta häkkiä tilaukseen, pääsee taas molempien kanssa käymään agitreeneissä ja onhan se itselle ja koirillekin miellyttävämpää, kun on jokin paikka mihin ne saa rauhoittumaan. Ja ei väri miehiä pahenna, eli herrat saa kauniin pinkin häkin itselleen. :)

Tämän viikon agitreeneissä kävin vain Kiden kanssa, Ohmu sai jäädä kotia rentoutumaan. Pakko kyllä sanoa, että Ki on hyvin pätevä otus, ei paljoa olla kuitenkaan kontaktia treenailtu, mutta se alkaa jo hoksaamaan asian. Kotona ollaan myös treenailtu ja edistyy hyvin! Myös rengasta ollaan harjoiteltu, kun sellainen kotiin saatiin mukaan aiemmin. Kide selvästi välillä on sitä mieltä, että kiertäminen olisi kivempaa kuin itse esteiden tekeminen, mutta targetin laittaminen helpottaa kummasti. :D Tehtiin myös hyppytekniikkaa ja Kide alkaa siinäkin kehittymään. Alastulossa kuitenkin yhä sellaista töksähtävyyttä, mutta jos siihen puuttuisi sitten vaikka ensi viikolla mahdollisuuksien mukaan. Suurinosa treeneistä tehtiin häiriössä, eli samaan aikaan kentällä oli yksi tai kaksi muuta koiraa. Ja meidän ryhmässähän on yksi narttu ja viisi urosta. :D Hienosti jaksoi Kike keskittyä ja hoitaa hommat kotiin. Keinuun tutustuttiin myös, taisi olla toinen tai kolmas kerta sillä esteellä. Ensin selvästi vähän jännitti kolinaa, mutta nopeasti nakin voimalla päästiin jännäämisestä yli. Myöskin keppejä mentiin taas, tosin tällä kertaa kuuden pätkässä. En mä voi mitään muuta tuosta koirasta sanoa, kuin, että on se taitava. :D Treenien lopuksi tehtiin pientä ratapätkää; hyppy, putki, hyppy, pituus, hyppy. Ja kyllä tuo jaksaa ja tykkää tehdä tuota, pituuttakin mentiin muistini mukaan ensimmäistä kertaa ja siitä vaan hypättiin hienosti yli. Ensi viikon treenejä taas innolla odottaen! :) Ohmukin mukaan ensi viikoksi.

Ohmun kanssa taas käytiin tänään antamassa häiriötä naapurin koirakoille. :) Mentiin ensin pieni lenkki ja herra kyllä jaksoi keskittyä hommaan. Itse treenitilanne oli hyvinkin rauhallinen, seisottiin vaan paikallaan ja O sai rauhoittua ja keskittyä minuun. Välillä piti vähän turhautumistaan huudella ja välillä tehtiin pieniä temppuja, kuten sivulle tuloa, maahan menoa ja sen sellaista. Jossain vaiheessa laitoin herran sitten tolppakoiraksi, eli siihenkin vain rauhoittumaan ja paikallaan olemaan. Käveltiin kotiin sitten pienen mutkan kautta kaverikoirien kanssa ja yksi ohituskin saatiin siihen, joka meni jopa yllättävän rauhallisesti! Tästä tämä tokotreenailu taas lähtee. :)

Eilen innostuin ja ilmoitin Kiden rally-toko kurssille, joka alkaa tuossa 21.5. :) Kurssintarjoajan sivuilta huomasin, että olisi myös tokokursseja kesällä alkamassa, mihin voisin Ohmusen kanssa mennä... Keksisi vielä, että mille tasolle me kuulutaan, sekin riippuu niin paljon Ohmun viretasosta sillä hetkellä. :D Mutta joko jatko- tai alokurssi olisi varmaan kyseessä.

Käytiin tänään poikien kanssa metsälenkillä ja herrat oli mulla juoksuvyössä kiinni. Oli niin nätti ilma, että nappasin kamerankin lenkille mukaan, joten heitetäänpä tähän muutamia kuvia tältä päivältä.



Ohmu Nälkälapsi, jätkä on kuitenkin alkanut jopa syömään nyt kunnolla! Josko se massa tulisi sieltä vihdoinkin. :)


Kike mukamas poseerasi


Ja aiemmin tällä viikolla napattu kuva pojista. :)


Ensi viikon ohjelmassa olisi sitten agia, tokoa kahtena eri päivänä ja nyt, kun sain liinan tänne niin myös metsään menemistä poikien kanssa. Emännällä itsellään olisi ohjelmassa opinnäytetyön tekemistä ja takapihan laittamista kuosiin. :) Yllättävää kyllä, nautin tästä keväästä, vaikka olen enemmän syksy ihminen. On se vaan muksaa, kun lumet katoaa ja alkaa tulla kuivaa ja lämmintä. Ainoa miinus on hiekka, jota meidän kämppä on täynnä. :D Mutta näillä mennään kohti uusia haasteita. :)